Citroën Berlingo 1.9D: Zekering 25!

Bouwjaar: 1998

Zekering 25 knalt elke keer door!
Alles is ontkoppelt en zekering blijft door slaan.
Iemand ervaring hiermee? sluiting zekeringkast?

solar00

Geplaatst door solar00 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Citroën Berlingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wjsprockel (0), 19 jaar geleden

Hallo Lily,
Als ie blijft doorslaan MOET er nog een/meerdere verbruiker(s) 'aanstaan'. Het moet iets zijn ná de zekering 25.
Probeer een elektr. schema van die auto/bouwjaar/uitvoering te pakken te krijgen en kijk daarop wat er voor verbruikers/systemen op zekering 25 zitten. In de gebruikershandleiding van de auto staat ook wel een eenvoudiger tabelletje van de gebruikers op zekering 25. Kijk dan of je ze echt allemaal hebt ontkoppeld. En dan een voor een de gebruikers op zekering 25 controleren. Is het dat niet, kijk dan naar de voedingen naar die verbruikers. Draadbomen, kortsluiting?
Succes, ik lees het wel.

solar00 (0), 19 jaar geleden

Het is niet te geloven,klant heeft aangegeven niet meer te willen besteden dan 50,=?! ahumm..., Na een tijd stoeien, alles maar dicht gemaakt.

autoservice 2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

gelukkig ik dacht ik alleen dat soort dingen had. E50.--. gelukkig zijn er nog een heleboel klanten die snappen dat je met E50 niet ver meer komt.

toonmar (60), 19 jaar geleden

Een kiene klant begrijpt goed dat voor een mon
teur met voldopende electrotechnische kennis, die dus gericht kan zoeken, het opsporen van een (bedradings)fout een eitje is dat niet meer hoeft te kosten!!
En juist die kennis ontbreekt in de meeste garages, wat de niets vermoedende klant bakken vol geld kost!

solar00 (0), 19 jaar geleden

Gefeliciteerd Toon je weet tenminste echt hoe het zit! :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën Berlingo of stel zelf een nieuwe vraag.