Dacia Logan MCV: Aanjager/radio /motorstoring?

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine

Beste allemaal

Ik heb een mega raar probleem. Heb het nu over een tijd van een paar maanden zo'n 4 keer gehad. Soms start ik de auto en dan is de aanjager en radio binnen uit(die doen t dan niet) tevens klinkt de motor dan alsof ie niet goed loopt. De auto rijdt wel maar stinkt snel versnirkt. Als ik hem uit zet en weer start is dit meestal ook weer weg. Hij is een paar keer gecheckt nadat dit gebeurd was maar men kon niks raars vinden. Ze twijfelde over soort van kortsluiting met bobine. Dus die is vervangen inclusief bougiekabels. Dat was in mei.
Nu vandaag deed hij het weer. Echter ik kreeg t nu niet weg met aan en uitzetten. Direct naar dichtstbijzijnde garage gereden en kwam daar zachts gezegd met zeer schrapende motor binnen. Alle monteurs zeiden oei dat klinkt nie goed. En je raad t al. Hij word daar uit gezet en aan gezet en tis weg. Zij hebben hem gecheckt en kunnen ook niks raar vinden. Als hij t niet doet direct bij starten en hij loopt dus normaal is er ook niks aan te merken.
Nu is t advies wederom kijk t maar aan. Maarja ik vind het dus wel echt vervelend dat ik dadelijk misschien ergens sta en hij doet dat weer. Dan kan ik nie naar huis rijden als ik het zelf niet weg krijg met uit en aanzetten. Zou t heel fijn vinden als ik gewoon weet dat het opgelost is.
Maar ja dan nu de grote vraag. Iemand enig idee wat dit kan zijn. Dus starten. Aanjager radio doet niets en motor loopt schrapend,maakt herrie, klinkt alsof je hem in de soep rijdt. En net zo spontaan is t dus ook weer weg. Helphelp

IrisB

Geplaatst door IrisB (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jeroeneke (0), 4 jaar geleden

Mogelijk een defect relais en/of slechte voeding of massaverbinding. Massaverbindingen controleren in de motorruimte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.