Dacia : Auto stinkt

Na een rit valt mij op dat er een zwavel lucht rond mijn auto hangt. Ik heb gelezen dat dit van de katalysator afkomstig kan zijn. Ook vind ik het motorvermogen en geluid vooral op lpg een stuk minder de motor klinkt wat rauwer. Er branden geen storingslamjes. De vraag is of ik hier nog een tijd mee door kan rijden of dat ik toch snel een garagebezoek moet gaan inplannen.

ajvanhaarlem

Geplaatst door ajvanhaarlem (50) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia ? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door quikfit (735), 5 maanden geleden

Persoonlijk zou ik er niet te lang mee doorrijden. Problemen doen zich ook voor op benzine?

ajvanhaarlem (50), 5 maanden geleden

Minder vermogen is het beste merkbaar op lpg. Op benzine gaat het een stuk beter. En die zwavel lucht is zowel op benzine en lpg aanwezig. Ik zal in ieder geval even een garage bezoek inplannen.

ajvanhaarlem (50), 5 maanden geleden

Auto is bij de garage geweest en ze hebben de bougies en gasfilter vervangen. Het lijkt nu wat beter te gaan. Aangezien de auto bijna 190000 km er op heeft zitten ga ik zelf de bobines nog vervangen. Maar voor nu is het opgelost

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php