Dacia Sandero 2011: LPG

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F F7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

De Dacia van mijn zoon loopt stationair niet goed op LPG.Ik vermoed injectoren en/of LPG filter.Nu heb ik al op internet gekeken waar dit filter zit.Heb ik niet kunnen vinden.Iemand een idee.

ferdinand

Geplaatst door ferdinand , lid sinds 14 jaar geleden

5 Reacties

ferdinand, 2 maanden geleden

Zijn er geen Dacia profs en/of deskundigen op deze site. Iemand heeft maanden geleden dezelfde vraag gesteld en ook geen antwoord gekregen

Bandenmannetje PRO, 2 maanden geleden

Voor zover ik weet zit er een Vialle LPi installatie in met een natte filter in de tank welke, volgens Vialle, onderhoudsvrij is.

ferdinand, 2 maanden geleden

Bedankt voor je antwoord.Er zit geen Vialle in.Welke installatie er wel inzit,geen idee.Ik heb heel internet afgestruind.Niets kunnen vinden.Ik heb ook gezocht op LPG filter,niets kunnen vinden.Op de diverse auto onderdelensites geen filter kunnen vinden.Op de bij de auto horende facturen staat wel dat twee keer het filter is vervangen.Daarnaast is ook het raammechanisme van rechts achterdeur stuk.Deze auto heeft voor elec. ramen en achter handmatig.Op alle door mij bezochte sites staan alleen maar mechanismes met elec. aansluiting.Handmatig niet kunnen vinden.Ik vind het een beetje vreemde auto worden.

pieterp9094 PRO, 2 maanden geleden

Kijk anders eens op de LPG computer als je die kunt vinden wat daar op staat. Meestal kom je dan wat verder want nu is het lastig om advies te geven zonder te weten wat voor installatie er in zit.

ferdinand, 1 maand geleden

Ik heb het filter gevonden. Overigens kort geleden. Hij moest APK gekeurd worden en de garage heeft hem aangewezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.