Dacia Duster 2012: Probleem versnellingsbak

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M F6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hoi,

Dacia Duster 2012 km stand 86.000 km

Hoor sinds kort bijgeluid tijdens het rijden, eerst bij rond 100 km licht, nu ook bij lagere snelheden, is soort jankend geluid, niet heel luid, maar ik hoor het wel, langs mijn garage geweest, monteur proefrit gereden, die gaf aan dat het de versnellingsbak is, ze zouden een versnellingsbak bij een auto demontage bedrijf kunnen bestellen en dan monteren,, prijs euro 900-1100 ( incl,montage),risico vindt is groot , is dan gebruikte versnellingsbak, en je weet niet hoe lang die mee gaat.

Ben dan meer voor een gereviseerde of reparatie van de versnellingsbak, wie weet wat dit geluid kan zijn (lagers?) en is het dan zinvol om de onderdelen te laten repareren, of een gereviseerde versnellingsbak te nemen, gaat ook om het kosten plaatje, vindt wel snel met deze km stand,
dan al problemen met versnellingsbak te hebben.

Wie weet een goed bedrijf om te laten repareren, die een redelijke prijs rekent.

lenovo

Geplaatst door lenovo , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.