Dacia Duster 2012: LPG Filter vervangen

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M F6, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Hoi,

Ik wil metalen LPG filter laten vervangen, even gekeken naar dit filter, zit tussen slang, met aan bovenkant een klem ,en aan onderkant een klem, geen
slang klem , lijkt op klem die je met een tang moet inknijpen, om los te halen ?

Wil het door garage laten doen, met nog wat andere werkzaamheden, nu geeft garage aan ; weet niet of er vacuum of iets dergelijks door heen gaat dus wil het doen maar geen garantie.

Wie weet hoe dit zit, en kan je eventueel het filter zelf verwisselen, en hoe doe je dit

lenovo

Geplaatst door lenovo , lid sinds 4 jaar geleden

1 Reactie

JGC, 10 maanden geleden

Filter kan je er zo tussenuit halen en vervangen, zit nog beetje LPG in als je de boel lostrekt, dus in geventileerde omgeving doen.
Persoonlijk zou ik het niet aan de garage overlaten, maar naar een LPG servicebedrijf gaan. Mijn ervaring met garages is dat ze LPG eng vinden, er niks van snappen en bij problemen ligt het altijd aan "het gas".

LPG garage leest bij een servicebeurt ook de LPG computer uit en controleert de afstelling.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.