Dacia Duster 2015: ratelend geluid rond 2000 toeren

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H5F F4, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 92

Sinds enkele weken hoor ik een 'ratelend of resonerend' geluid rond de 2000 toeren. Je hoort het geluid niet als je de motor op 2000 toeren laat draaien en stil staat, wel tijdens het rijden. Zodra ik het gas loslaat is het weg. Onlangs had ik een kleine storing (hapering in de motor) waardoor ik een storingsmelding op het dashboard kreeg (soort hartslagpictogram) oa de cruisecontrol viel uit maar toen was het geluid ook weg. Na de reset in de Dacia garage deed alles het weer maar het geluid is ook terug. De Dacia garage komt er (nog) niet uit wat het is. Uitlezen computer geeft geen antwoord. Wie herkent dit?

acbrasse

Geplaatst door acbrasse (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia DUSTER? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

laurens allround (0) PRO, 1 jaar geleden

Beste
Is dit nog opgelost ?
Heb hier het zelfde probleem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.