Dacia Duster 2015: ratelend geluid rond 2000 toeren

Bouwjaar: 2015, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H5F F4, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 92

Sinds enkele weken hoor ik een 'ratelend of resonerend' geluid rond de 2000 toeren. Je hoort het geluid niet als je de motor op 2000 toeren laat draaien en stil staat, wel tijdens het rijden. Zodra ik het gas loslaat is het weg. Onlangs had ik een kleine storing (hapering in de motor) waardoor ik een storingsmelding op het dashboard kreeg (soort hartslagpictogram) oa de cruisecontrol viel uit maar toen was het geluid ook weg. Na de reset in de Dacia garage deed alles het weer maar het geluid is ook terug. De Dacia garage komt er (nog) niet uit wat het is. Uitlezen computer geeft geen antwoord. Wie herkent dit?

acbrasse

Geplaatst door acbrasse , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

laurens allround PRO, 1 maand geleden

Beste
Is dit nog opgelost ?
Heb hier het zelfde probleem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.