Dacia LOGAN 2017: ruitenwisser achter

Bouwjaar: 2017, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 898, Vermogen (kw): 66

het volgende, ik heb in Turnhout bij de Dacia dealer in mijn Logan mcv 2 een achteruitrijcamera laten plaatsen. ( was een aanbieding van Dacia). Goed om een lang verhaal kort te houden ik kreeg de auto mee nadat ik de rekening betaald had en zag dat de camera werkte. Toen ik thuis kwam merkte ik dat de achteruit ruitenwisser ( ruitensproeier wel ) het niet meer deed en ik zag dat rechtsachter het kenteken lampje gesprongen was. Gezien het feit dat de auto enkele dagen daarvoor gekeurd was en dat er toen niets aan de hand was heb ik de indruk dat er iets niet goed gegaan is tijdens het inbouwen van de camera. Zover als mogelijk heb ik de zekeringen gecontroleerd maar zou ik het nu even niet weten, ik heb ook geen zin in een wellus nietus gedoe met de garage. Iemand een goed idee? Hartelijke groet, Ton de Water

Ton62

Geplaatst door Ton62 (0) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia LOGAN? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1425) PRO, 2 maanden geleden

Lampje kan stuk zijn , dit al gecontroleerd ?
Ze hebben ergens voeding en massa weg gehaald voor je camera , misschien is dit niet helemaal juist gedaan.
Binnenwandelen van de achterklep er af halen en kijken wst se gedaan hebben.
Maar waarom zou er een welles nietes verhaal zijn , laat ze het open maken en kijk mee.
Een lampje kan kapot gaan.

Ton62 (0), 2 maanden geleden

Lampje kan stuk gaan inderdaad, is vervangen waarhet mij inderdaad omgaat is de achteruit ruitenwisser het niet meer doet. Deze is trouwens nog geen jaar geleden vervangen bij aankoop auto. I ga zo nog even kijken.

Ton62 (0), 2 maanden geleden

Het volgende, het motortje is aangesloten met een 3 pin stekker. Op de schakelaar heb ik zelf op pin nr 2 een voltage kunnen meten van 4.9 volt. zelf heb het motortje getest met een externe accu en deze draaide gewoon. Vermoedelijk dus een foutieve aansluiting van de achteruitrij camera ?

Ton62 (0), 2 maanden geleden

Het is opgelost..... bleek dat in de stekker 1 pin niet goed was aangesloten waardoor er geen voeding doorkwam.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia LOGAN of stel zelf een nieuwe vraag.