Dacia Sandero 2012: Slechte start

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: D4F F7, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 55

Dacia 2012 lpg start altijd wel maar laatste maanden slecht/ matig op zowel benzine als gas. 162000 km gelopen. Injectoren, bougies, gasfilter goed.
Gister niet meer goed op gas rijden. Motorstoring in display. Auto gaat schokken. Als hij warm is gaat het beter. Op benzine gaat het ietsje beter.

Starten zonder gas geven. Geef je gas dan smoort de motor. Wat zou het euvel zijn?

Geplaatst door

jm5460 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Klepspeling al eens gecontroleerd ?
Wat geeft hij aan als storing ? Zou anders eerst eens het storingsgeheugen uitlezen met dealer apparatuur en van daaruit verder.

Dank voor reactie.
Kleppen zijn gesteld in garage. Motorstoringlampje brandt niet meer. Toch is start niet optimaal. Is er nog een stap te zetten?

jm5460 0

2 jaar

Injectorreiniger bij een kwart tank brandstof en een flink eind op alleen benzine rijden.

Dank voor info
Garage oa kleppen gesteld
Was niet de oplossing. Startte wel beter. Motorblok lampje uit. Maar niet helemaal goed. Gasklephuis vervangen. Nog niet helemaal in orde. Daarna sensor op klepdeksel
Vervangen. Start nu prima.

jm5460 0

2 jaar

Mooi bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.