Dacia Lodgy 2013: stuurslot

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Motorcode: H5F C4, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 85

hallo iemand al meegemaakt dat het contactslot niet meer wilde vrijkomen, zodat het stuur niet meer gedraait kon worden, en ook niet meer kon starten. bedankt alvast voor het antwoord hans

lidahans

Geplaatst door lidahans (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Lodgy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (2140) PRO, 9 maanden geleden

Ja komt bij elke auto wel eens voor , staat dan vaak teveel spanning op , stuur even heen en weer je voelt vanzelf welke kant hij op wil en dan komt hij vanzelf vrij.

lidahans (0), 9 maanden geleden

dank voor het antwoord, mijn zoon staat in frankrijk bij een Renault garage !! en hadden 2 x het verkeerde onderdeel besteldt, hopende dat ze vrijdag terug kunnen, de ANWB had geen zin om de auto naar Nederland te brengen koste te veel, (vroegen ook hoeveel de waarde en jaartal was) van de auto dit begrijp ik helemaal niet hadden ook geen auto voor zes personen in voorraad met trekhaak. al met al veel spanning hier en in Frankrijk.

kaleido 1 (2140) PRO, 9 maanden geleden

Dat ze waarde en jaartal vragen , begrijp ik wel kosten van repatriëring hoger dan waarde auto , gaat ie niet terug , is mij ook overkomen met een oude passat , motor kapot , na veel gezeur en een toezegging dat hij gemaakt werd ging hij terug , moest de auto laten zien na reparatie anders moestuin alsnog de repatriërings kosten betalen .

lidahans (0), 9 maanden geleden

dat een renault garage dit niet normaal kon oplossen zal tipisch Frans zijn, de waarde was hoger dan 4000, euro dus dat was geen probleem, maar dat ze vanaf vorige week zaterdag al zonder auto zaten is pech, maar dat een Renault garage het niet kan repareren begrijp ik niet want de ANWB heeft die garage de opdracht gegeven, ik begrijp van dat gedoe helemaal niks meer van, ze waren goed verzekerd bij de ANWB met vervangend vervoer enz.,

kaleido 1 (2140) PRO, 9 maanden geleden

In principe krijg je pas vervangend vervoer als het binnen 3 werkdagen niet gerepareerd kan worden , dit kon , ja domme pech dat ze verkeerde spullen bestellen.

lidahans (0), 9 maanden geleden

bedankt voor de antwoorden, groet hans

check

Beste antwoord, geplaatst door lidahans (0), 9 maanden geleden

hallo ze zijn vanmorgen vroeg thuis gekomen, en gekke met 1 vervangende auto hoe gek kan dit zijn na 11 dagen, nu de auto nog terug naar Nederland kan wel 5 WEKEN duren, ik had de ANWB hoog in mijn vaandel staan maar na dit gebeuren is het wel erg laag geworden, hoop dat het nu wel goedkomt. dank voor de hulp, hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Lodgy of stel zelf een nieuwe vraag.