Dacia Sandero 2011: stuurwiel vervangen of restaureren, of bekleden

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K7M F7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 64

Sinds kort heb ik een sandero waarvan de stuurwiel best versleten is, het ziet er niet uit zoals je op de foto ziet. Ik wil dit oplossen door stuurwiel te vervangen of restaureren, of te bekleden. Wie kan mij hiermee helpen met een adresje of iemand die het zelfs kan, over de prijs worden we het wel eens.

hmeere1985

Geplaatst door hmeere1985 (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Sandero? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

watercabrio (5), 3 jaar geleden

Stuurhoesje halen bij een automaterialenzaak ( of Ali als je erop wilt/kunt wachten), uurtje bezig met vastnaaien en klaar.
Iets dikker stuur dan, maar ligt veel beter in de hand.

Bergamin (0), 3 jaar geleden

Zelf doen wordt nooit echt fraai en een niet strak stuurwiel stuurt ook niet lekker. Tik op internet in 'stuurwiel opnieuw bekleden' en je vindt enkele gespecialiseerde bekledingbedrijven die dit doen. Offertes aanvragen. Dat zou ik doen.

    En rommelen aan een stuurwiel met airbag is bovendien listig. - Bergamin (0), 3 jaar geleden

watercabrio (5), 3 jaar geleden

Zelf bekleden gaat prima en wordt nagenoeg net zo mooi als wanneer een bedrijf het doet.Gewoon rustig de tijd ervoor nemen.En dan ben je voor een fractie van de prijs klaar.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Sandero of stel zelf een nieuwe vraag.