Dacia Jogger 2022: Waarschuwing controleer remlichten

Bouwjaar: 2022, Brandstof: Gas, Transmissie: Handgeschakeld

Beste forumleden, bij mij op het dashboard van
mij Dacia Jogger extreme van 2022 brand het lampje dat een probleem aangeeft en er is een waarschuwing dat ik de remlichten moet controleren,heb ik gedaan maar daar is niets mee aan de hand,alle drie branden normaal,heeft iemand dit ook ooit gehad? En wat was toen het probleem?

Oudhoff

Geplaatst door Oudhoff (70) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dacia Jogger? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (2980) PRO, 2 maanden geleden

Garantie , bij de dealer deponeren lijkt mij.

Oudhoff (70), 2 maanden geleden

Ik heb de dealer al gebeld,mag volgende week even langskomen maar ik wil zelf weten of het iets kleins is wat ik zelf kan doen, misschien iets resetten of zoiets,ik hoop dat iemand het ook eens heeft gehad en dat het een kleinigheidje is.

kaleido 1 (2980) PRO, 2 maanden geleden

Trekhaak ?

Oudhoff (70), 2 maanden geleden

Ja, ik heb een trekhaak,de fietsendrager al even gemonteerd maar ook daar branden de remlichten gewoon,maar vanmorgen toen ik even met de auto wegging was de waarschuwing er niet meer,ik.snap er niets van,hoe meer electronica hoe meer problemen lijkt het wel.Ik.ga morgen even de dealer bellen wat ik er mee aan moet,zonder de waarschuwing zal het ook lastig zoeken zijn lijkt me

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (2980) PRO, 2 maanden geleden

Fout is opgeslagen in het geheugen zal uit te lezen zijn.

Oudhoff (70), 2 maanden geleden

Ik ga morgen even overleggen met de dealer,bedankt voor de reacties

Oudhoff (70), 1 maand geleden

Sorry voor de late reactie maar eigenlijk is er niets meer te melden,het uitlezen vond de dealer niet echt nodig omdat het probleem er niet meer was en er ook niet op korte termijn tijd was om een afspraak te maken,mocht het toch terug komen dan kan ik meteen komen anders wordt er uitgelezen bij de volgende servicebeurt,het voorval staat genoteerd mocht er na de garantieperiode alsnog een probleem van komen dan wordt het opgelost.Ik ben hiermee accoord. Bedankt voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia Jogger of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php