Daihatsu charade: automaat

Bouwjaar: 1990

klant heeft de auto naar ons toe gesleept omdat hij niet meer wou starten na rep blijkt nu dat de R niet meer naar behoren werkt je moet bijna vol gas geven dan vliegt hij er ineen in wij denken dat dit door het slepen komt moet er een andere bak onder of is dit nog te verhelpen

bandenman

Geplaatst door bandenman (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rein9365 (0), 19 jaar geleden

Als de achteruit bij een hoger toerental erin schiet, blijft deze daarna dan ook bij een laag toerental in of valt de bak weer vrij?

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

nee als je gas loslaat dan gaat hij er weer uit

Rein9365 (0), 19 jaar geleden

Dan houdt de versnellingsbak geen druk door inwendige lekkage.
Zal de bak open moeten.

bandenman (0) PRO, 19 jaar geleden

we hebben een andere bak gemonteerd, maar het probleem is nog niet weg. als de motor koud is wil hij niet achteruit, allen bij extreem veel gas vliegt hij er in een keer in en er direct weer uit . als je een paar km 1 a 2 gewoon rijd dan is alles goed. totdat je hem even laat staan ongeveer 20 min en dan is het weer mis .

robbie10005 (0), 18 jaar geleden

IK HEB PROBLEMEN GEHAD MET DE COMPUTER DEZE ZIT IN HET HANDSCHOENVAKJE AUTO GING OOK SLECHT IN ACHTERUIT EN TROK OP IN DE 3 EN SCHAKELD NIET WEL HANDMATIG HAAL DE COMPUTER ER UIT EN SOLDEER DE VERBINDINGEN OVER SOMS ZIE JE WELKE MET EEN LOEP GR ROB

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.