Daihatsu Gran Move: controlelicht brandstofinspuiting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine

dag alle ik heb een probleem met mijn grand move het lampje van mijn brandstofinspuiting blijft branden ben naar de dealer geweest maar kan geen storing vinden ik heb zelf al een nieuwe zekering er ingedaan maar helpt niet. kan er wel mee rijden maar moter valt uit als ik b.v voor stoplicht stop wil dan haast niet meer aanslaan maar contact uit 2a3 minten wachten en loopt weer.wie kan mij helpen?

renekroon

Geplaatst door renekroon (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Gran Move? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Even wachten met warme motor voordat deze weer aanslaat komt overeen met het symptoom van een defecte BDP-gever (krukaspositie of toerental sensor). Heel af en toe is het echter de bobine die te heet wordt.

renekroon (0), 14 jaar geleden

beste oldford ben bij de dealer geweest maar wat jij allemaal schreef is het niet toch bedankt voor je reactie .rene kroon

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Gran Move of stel zelf een nieuwe vraag.