Daihatsu Cuore: Cuore 1999 zonder ABS >>> tachopuls?

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Heeft een cuore van 1999 ZONDER ABS wellicht ook een tachopuls (tbv navigatie). Zo nee, kan ik dan een signaalgever van een ABS model monteren en waar zit deze dan?

Alvast bedankt.

Groeten,
jschip

jschip

Geplaatst door jschip (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

leo6532 (0), 19 jaar geleden

ja die heeft een snelheids signaal die haal je het makkelijkst bij de ecu vandaan die zit achter het handschoenkasje ik zal morgen even kijken in welke stekkerblok die zit en welke kleur het is gr leo

leo6532 (0), 19 jaar geleden

het is de 2de stekker (de kleinste) in de ecu en kleur draad is groen/rood ik hoop dat je er wat mee kan, wel even accu pool los maken

jschip (0), 19 jaar geleden

Dank voor je reactie Leo.
Ik ga ermee aan de slag.

groeten,
j.de Schipper

jschip (0), 19 jaar geleden

Ik heb nu pas gekeken. Op de kleine stekker van de computer zit echter geen rood/groene draad. Het is een cuore van 1999 zonder ABS. Op welke pen van de stekker zit bij jou deze draad?

groeten,
j. de Schipper

Leo65141 (0) PRO, 19 jaar geleden

het is groen/rood pen 37 ik hoop dat de er uit komt suc6

jschip (0), 19 jaar geleden

Ik heb via de snelheidsmeter de juiste draad gevonden. De kleuren waren zo flets dat ik ze in eerste instantie niet herkende als groen/rood. Echter was de puls niet sterk genoeg o.i.d. want de navi zag het signaal niet. Ik heb nu een losse pulsgever gemonteerd voor de teller en het werkt nu. Nog bedankt voor je reacties.

groeten,
j. de Schipper

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.