Daihatsu Cuore: Lekkage sunroof

Bouwjaar: 1996

Wij hebben sinds 3 weken een hele mooie Daihatsu Coure uit 1996 met een sunroof, nu is deze lek en loopt het water echt naar binnen nij elke bocht die je maar maakt. Je snapt natuurlijk wel dat dit echt balen is, zo een leuke vrouwen auto met dit probleem !!
Wie kan ons helpen, het merk dak is PANARAMADAK en er is geen leverancier te vinden. Volgens de dealer is dit in 1996 gedaan door een bedrijf die uit Rotterdam kwam en met een busje autodealers langs reed om deze daken voor toen nog fl 250,00 in te bouwen. Wie weet anders deze lekkage op te lossen of eventueel een nieuw dak te plaatsen die past in deze auto ?

Bedankt alvast,
Marcel.

daisyjane

Geplaatst door daisyjane (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

MartijnGR (0) PRO, 19 jaar geleden

Je kan lijm kopen (hiervoor is speciale lijm) en daarmee het raam opnieuw inlijmen. Een later ingezet dakraam geeft naderhand meestal problemen met lekken.
Het dakraam verwijderen, goed schoonmaken en opnieuw lijmen. Dan vanaf de voorkant afaan weer vast zetten.

wmuller (0), 19 jaar geleden

Zelfde probleem gehad met een auto gehad met een later ingebouwd opendak. Na een lang buitenleven kreeg je in deze auto na een regenachtige nacht in de eerste bocht na het wegrijden een lading water over je heen.

Het bleek dat de afvoerslangen die in de 4 hoeken van omranding van het schuifdak dak zaten (de rubberslangetjes kwamen in de wielkasten uit) verstopt waren, zowel door rommel die uit de bomen viel als door modder in de wielkasten.

Met een soepele koperdraad de zaak jaarlijks even doorsteken leverde veel organisch materiaal op en een droge rit.

Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.