Daihatsu Feroza: Daihatsu

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16 v

Ik heb vandaag een Feroza gekocht met een motor probleem, de auto zelf is echt mooi maar loopt stationair niet mooi, de uitlaat pakking is lek maar dat is geen probleem, iemand heeft al de bougies en kabels vervangen. ik hoorde dat het de temp. sensor kan zijn, waar zit die en zijn er mogelijk andere problemen die dit veroorzaken. ik heb snel gekeken maar de vacuum slangen zijn goed.

de distributsi snaar is ook vervangen vorig jaar zo te zien.

de motor loopt dus beroerd, rookt en ruikt naar benzine. ook als die warm is geen verschil.

alvast bedankt Cor

cor1821

Geplaatst door cor1821 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Feroza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 17 jaar geleden

Temp-sensor zit achterop de cilinderkop, is een beetje moeilijk om er bij te komen, geeft wel vaak problemen, zoals slecht aanslaan of niet goed lopen.

cor1821 (0), 17 jaar geleden

ok hartelijk dank, ik had van een ander ook al gehoord dat dit het probleem kan zijn, ik ga het uittesten zodra ik de feroza hier heb. ik neem aan dat ik dit bij de dealer kan kopen.

teundebeun20011980 (0), 17 jaar geleden

wat is het kenteken van die feroza? heb nl. vorig jaar zon ding ingeruild en een golfie voor gekocht met exact de zelfde problemen....
groeten Teun

cor1821 (0), 17 jaar geleden

dat weet ik nog niet, ik ga hem morgen halen maar het is een rood metalic met grijs in nette staat en reed daarvoor in Rotterdam. stel dat het dezelfde is konden ze het toen niet vinden dan? het schijn erg simpel te zijn maar dat ga ik proberen uit tevinden, iedereen zegt dat het de temp. zender is. maar bedankt alvast.

teundebeun20011980 (0), 17 jaar geleden

nee die van mij was zwart grijs...maar wel het zelfde probleem en nooit gevonden wat het nou was....
groeten Teun

cor1821 (0), 17 jaar geleden

ik heb inmiddels wat dingen gedaan, de temperatuurzender vervangen en de pakkingen, ook de ontsteking stond verkeerd, het leek beter te gaan maar staat nog steeds te verzuipen? wie kan helpen, vacuum slangen lijken goed waarvan er wel heel veel opzitten, WIE WEET HET??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Feroza of stel zelf een nieuwe vraag.