Daihatsu Charade: Daihatsu Charade 1.6 16V Gti

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16V Gti

Hoi met Rudie kan iemand mij vertelen waar ik een complete uitlaat voor mijn auto kan vinden, de dealer vraagt +/- 1000 euro voor, mijn achter demper is alleen los en verder is één geheel, er is niemand die voor mijn auto een uitlaat kan leveren, behalve de Daihatsu Dealer.Alvast bedankt.

Auto

Geplaatst door Auto (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk eens op www.hbase.nl of bel autoparts of brezan eens op,zal vast goedkoper zijn dan de dealer.
Gebruik anders Google eens.

Wauter (0) PRO, 16 jaar geleden

Idd de Brezan oid eens proberen. Maar duur zal ie compleet blijven, de katalysator zit in de voorpijp. Ook zit er een flexibel stuk in, dit maakt vooral de voorpijp kostbaar.
Helaas bestaat ie uit slechts 2 delen, achterdemper en voorpijp. Er is een bedrijf wat de bocht na de voorste demper maakte, ben alleen naam vergeten.

CARS&MOTORS (0) PRO, 16 jaar geleden

brezan heeft m niet
mijn grossier (H base) niet
wat is er kapot

tips (0) PRO, 16 jaar geleden

onder deze charade 1.6 16v gti is een dubbele voorpijp gemonteerd is alleen orgineel te koop, ook zijn er twee reparatie pijpen in de handel de 1e is van af de kat en de 2e te koop bij de dealer alleen de s bocht van af de demper.

Wauter (0) PRO, 16 jaar geleden

dure hobby dus.
Maar ze rijden wel goed!!

Auto (0), 16 jaar geleden

Hoi met Rudie kan iemand mij vertelen of merk Leitenberger Co-cilinderkop lekkagetester betrouwbaar is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.