Daihatsu Move: Daihatsu Move iedere apk zelfde liedje

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: ?

Ik heb al een paar jaar het lelijkste autootje van Nederland en ben er best content mee! Toen ik hem kocht is hij afgeleverd met nieuwe apk en tijdens de proefrit bleek ruitenwissersproeier kapot. Die heb ik gerepareerd terug gekregen. Na 3 maand was ding stuk dus toen hij door de apk moest is hij vervangen door een andere van de sloop. Na 3 maand weer stuk. Nu moet autootje eerdaags voor de apk en ik kan weer achter zo'n ding aan. Ze zijn nauwelijks meer te vinden omdat model niet meer verkocht wordt.

Heeft iemand een oplossing? Dit is niet leuk meer....
[url=http://postimg.org/image/82nmxl4fx/][img]http://s30.postimg.org/82nmxl4fx/Move_Ge...[/img][/url]

vuurvliegje

Geplaatst door vuurvliegje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Move? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

tips (0) PRO, 9 jaar geleden

Pompjes gaan nogal eens vast zitten pompje demonteren, twee metalen lipjes terug buigen en metalen huls eraf trekken kijk of pompje draait anders beetje kruipolie tot het weer soepel draait drupje olie in metalen huls en monteren even proberen op de accu als t werkt pomp monteren.
Bij niet werken pompwieltje verwijderen en externe pomp monteren.

vuurvliegje (0), 9 jaar geleden

Heej dank je wel voor de tip!!

erka (0) PRO, 8 jaar geleden

en anders universeel iets knutselen... pompje is pompje ;-)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Move of stel zelf een nieuwe vraag.