Daihatsu Hijet: Goede en betrouwbare autotjes?

Hallo, ik ben een kitesurfer en wil nou eigenlijk m'n eerste autotje kopen. Het liefst natuurlijk lekker goedkoop, grijskenteken, diesel, en wat laadruimte voor m'n kitespullen. Nou zag ik die Hijet's hier en daar op internet staan voor helemaal niet zo heel veel geld, en de belasting is ook maar 10 euro per maand?? De goedkopere hadden over het algemeen wel wat meer op de teller staan, max. 100 duizend, maar dat is toch niet zo heel erg veel voor een diesel? Zijn dit goede autotjes? Waar moet ik bij deze auto's op letten als ik er eentje ga bekijken? Hoop dat jullie wat meer over deze autotjes weten.

Met vriendelijke groet

Frans

Fransvegt

Geplaatst door Fransvegt (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu HiJet? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Wiemer11990 (0), 18 jaar geleden

Ik heb er een, en ben zeer tevreden. Hij doet t altijd! t is een leuk, goedkoop en zuinig autootje en alles past dr in. buggy's vliegers mountainboards geen probleem. (ben zelf ook kiter). Ik heb één met twee bankjes achterin. das ook handig. kan je met 6 personen weg. nog steeds veel ruimte onder de banken en in koverbak dan. er is er geloof ik nog een tekoop op marktplaats.nl
kortom: een aanrader. (al lachen de mensen je soms uit/toe;))
groet,
Wiemer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu HiJet of stel zelf een nieuwe vraag.