Daihatsu Cuore: Linkervoorlamp *dimstand* brand direct door

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 849

Beste Forumleden,

Ik ben sinds een week in het bezit van de befaamde daihatsu cuore 1991, ben zeer blij met mijn aankoop alhoewel hij ook wat kuuren heeft. Nou is mijn vraag zoals de titel van mijn bericht al stelt, waar kan dit aan liggen?

-groot licht werkt wel
-geen zekering doorgebrand
-rechtervoorlamp werkt zoals behoren

als jullie meer informatie nodig hebben vraag het hier maar alvast bedankt voor de reacties

twanpeters112

Geplaatst door twanpeters112 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Peter Schouten (0), 16 jaar geleden

Je zou bijna zeggen dat die lamp teveel spanning voor zijn kiezen krijgt als hij gelijk doorfikt. Maar het vreemde is dat de rest van de lampen heel blijft... Probeer toch eens een voltmeter op de linkerkant te zetten en kijk hoe hoog de spanning is. Doe idem aan de rechterzijde, moet zowat 't zelfde zijn.
suc6
Peter

twanpeters112 (0), 16 jaar geleden

Hallo peter alvast bedankt voor deze tip ik heb woensdag pas een voltmeter tot mijn beschikking dus dan meet ik het wel even. Stel dat er een groot spanningsverschil is wat kan de oorzaak zijn van een groot spanningsverschil?
groet twan

Proxxima (0), 16 jaar geleden

Heb je niet gewoon een slechte lamp gehad?
Het is onmogelijk dat er ineens een veel hogere spanning
op je lamp zou komen te staan. Alleen lager is mogelijk
door een slechte massa oid, maar daar gaat hij niet van stuk.

Greetz, Roland

sjaak10918 (0) PRO, 16 jaar geleden

is het de lamp zelf die doorbrand? En hoeveel lampen heb je geprobeerd? En idd, meten = weten; kunnen we verder meedenken.

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

teveel spanning kan niet, dan zou de rest ook teveel moeten hebben ( of deze zou nog een losse spanningsregelaar moeten hebben, en er is iemand met wat kabelschoentjes aan het werk gegaan.)

mijn idee, is dat je OF een slechte lamp hebt gehad, OF je hebt een slechte stekkerverbinding achterop de lamp, zodat het LIJKT alsof de lampo doorbrandt, maar eigenlijk de stekker op zijn gemak aan het affikken is.

Groeten Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.