Daihatsu Cuore: storing in verlichting

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine

Hoe is 't mogelijk?
Vorige week koppelingsplaten laten vernieuwen(heel de motor moest er daarvoor uit..?!).. enfin alles gemaakt vroeg die man aan de garage of mijn dim licht al defect was?
Ik zeg tegen de monteur, dat dit niet zo was, hij was notabene de week ervoor APK goedgekeurd... Wat bleek.. alle verlichting werkt. behalve de beide dimlichten, claxon en gevarenlampen niet!!...
de richtingaanwijzers doen 't wel en stadslicht ook..
"t vreemde is dat als ik gevarenlampen inschakel ,de richt.wijzers het niet doen..zet ik de gevarenschakelaar uit, dan doen ze 't weer wel!..

Wat is hier nu aan de hand?

houtje1

Geplaatst door houtje1 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

The11311 (0), 16 jaar geleden

Zekeringen al gecontroleerd?

houtje1 (0), 16 jaar geleden

ja alles gecontroleerd, monteur zei dat 't mogelijk een massa probleem kon zijn... ik begreep eigenlijk niet wat hij daarmee bedoelde. maar ze hebben volgens mij iets vergeten met het terugplaatsen van de motor...

The11311 (0), 16 jaar geleden

Voltmeter tussen massa van de accu en massa van de auto. Als je een spanning meet, weet je zeker dat er een kabel niet opzit.

houtje1 (0), 16 jaar geleden

nou ik weet het niet meer. Ze zeggen nu dat het aan de stuurkolomschakelapparaat ligt, maar kan dit?kost me dan 270 euro, de richtingaanwijzers doen t , de draaiknop naar stadlicht doet 't, alleen dus claxon en dimlicht niet.. ik heb 'm maar opgehaald , ik had er geen vertrouwen meer in bij die garage...wordt een beetje radeloos..

iemand een idee? kan ik de dimlichten niet anders maken desnoods met een nieuwe knop?

Bij voorbaat dank.

ps. dit probleem is dus ontstaan nadat de motor eruit is geweest voor nieuwe koppelingsplaten..

houtje1 (0), 16 jaar geleden

Eindelijk! ppff.. het is gelukt!. Het bleek een defect stroomkabeltje(de groene) vanaf de + pool vanaf de Accu naar beneden toe..
Deze vervangen en direkt deed alles 't weer!!
En dat met maar één belletje naar een grote daihatsudealer in 't land.. bedankt daihatsudealer!

The11311 (0), 16 jaar geleden

Zo simpel kan het dus zijn...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.