Daihatsu Cuore: loshalen dashbord

Bouwjaar: 1993

Ik MOET de kachelradiateur vervangen van een Cuore. Lekt en dit geeft stoom/rook in het intereur en daar is mijn vrouw niet zo blij mee. Dus vandaar moet.

Nu heb ik boven het dashboard de schroeven los en zowel links- als rechtsonder de bouten en ook achter de radio. Toch blijft het ergens steken, weet iemand nog meer plaatsen waar het dashboard vast zit?

Dick2211

Geplaatst door Dick2211 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Michel7779 (0), 18 jaar geleden

Dick

Als het een klein lekje is adviseer ik eerst een radiatorlek-stopper te gebruiken. Dit werkt vrijwel altijd goed en kost nog geen 5 euro. te koop bij tankstation.

Toevoegen in de slang, niet in radiator of tankje..

michel

Ivo1 (0), 18 jaar geleden

gokje: achter de klokkenwinkel, in het dashkastje ?

Dit is meer een vraag voor Wauter ;-)

Wauter (0) PRO, 18 jaar geleden

Michel, met die produkten creëer je vaak meer problemen dan je oplost.
Dick, goed kijken waar ie vast zit, deze dashboard zijn redelijk eenvoudig los te halen, moeilijk te zeggen waar ie nog vast zit, maar kijk ook eens onder het radiogedeelte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.