Daihatsu Charade: Motor slaat af en houdt in!

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 4 cilinder HCE

Beste iedereen,

Hierbij wil ik aan jullie het volgende probleem aandragen.

Ik heb een Daihatsu Charade tx 1.3. 4 cilinder HCE motor en Benzine van het bouwjaar 1992. Nu is het geval dat mijn motor de neiging heeft om af te slaan, oftewel weg te zakken. Als hij eenmaal uitgeslagen is krijg ik hem ook met moeite na vijf minuten weer aan.

Tevens krijg ik bij het afslaan aan de rechterkant van mijn dashboard een oranje lampje te zien met een kannetje en een druppel. Helaas heb ik geen handleiding van deze auto en kan me dan ook niet thuis brengen wat het is.

De accu is reeds vervangen, verdeelkap en binnenkort ga ik de boushees proberen maar ik acht de kans klein daar de oorzaak in te vinden.

Kan iemand mij verder helpen aan informatie of tips????

Hoor graag van iedereen! Alvast bedankt!
Groet,

Christina

Christina

Geplaatst door Christina (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

christina heeft jou auto nog contact punten zo ja laat deze dan controleren en afstellen zo niet controleer alle vacuumleidingen eerst eens op lekage.
dat olie kannentje peil je olie eens.

groetjes jan.

Leo65141 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ik zou eerst laten uitlezen met knippercode
Vermoedelijk temperatuursensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.