Daihatsu Cuore 2007: Radio

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 1KR, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 51

Ik heb een Daihatsu cuore uit 2007 en wil graag een nieuwe radio erin hebben. Weet iemand hoe ik de oude radio unit eruit kan halen?

Jobjakobs

Geplaatst door Jobjakobs (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

wilboer@gmail.com (0), 3 jaar geleden

Ik heb hetzelfde gedaan. Op Ebay heb ik een kit gekocht van een Duitse Daihatsu-dealer waar alles in zat, behalve de verloopkabel van Daihatsu naar standaard Euro. In de kit zat een nieuw 1-din radiovak en een open opbergvakje. De vakken zitten vast met clips, waar je vanuit het handschoenenvakje bij zou moeten kunnen. Er werd al gewaarschuwd dat de clips snel breken bij koud weer .... Uiteindelijk heb ik mijn garage maar gevraagd de kit erin te zetten, ik durfde het niet aan.

    Bedankt voor het antwoord. Echter zou ik er een 2 din radio in willen zetten. Vandaar dat ik zou willen weten hoe de radio eruit kan. - Jobjakobs (0), 3 jaar geleden
    En je hebt nog een verloopkabel van Daihatsu aansluiting naar ISO nodig, plus een afdekframe. Zoek op Ebay naar "Daihatsu Cuore radio blende". - wilboer@gmail.com (0), 3 jaar geleden

wilboer@gmail.com (0), 3 jaar geleden

Dat zijn de clips aan de achterkant, links en rechts. Die rechts kom je bij door het deksel van het handschoenenkastje te demonteren.

toeter1988 (0), 2 jaar geleden

Even een andere vraag, bestaat er ook vanuit de radio unit een verloopkabel naar iso. Ik heb een warmte probleem met deze unit.

wilboer@gmail.com (0), 2 jaar geleden

Jazeker. Ik heb de mijne op Ebay besteld, Ali heeft ze ook. Ik gebruik nu ook een radio met gewone ISO stekker.

toeter1988 (0), 2 jaar geleden

bedankt voor het antwoord, maar misschien niet helemaal duidelijk, de radio/cd unit is aan gesloten met een systeem gerelateerde stekker, om deze radio/cd unit te kunnen meten heb ik dus een iso kabel nodig welke dus overgaat in de gerelateerde systeem stekker van de ingebouwde radio/cd unit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.