Daihatsu Cuore: Radio inbouwen

Bouwjaar: 1992

Beste mensen...
Ik probeer een radio in te bouwen in de Cuore van mn zusje. Ik heb een universeel ISO stekkertje gekocht, nu vraag ik me echter af welke draden ik waarop moet aansluiten, in het bijzonder de + en - (en evt continue 12V+ voor het zendergeheugen).
In de Cuore zitten reeds een aantal draden, 8 in totaal, nl. rood, zwart, bruin, blauw en een 4tal groene draden. Kan iemand mij vertellen welke de + en - zijn? Ik dacht de rode en zwarte, maar dat klopt dus niet...
Alvast bedankt!

sebasje

Geplaatst door sebasje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Butsman (0), 18 jaar geleden

Zal nogal verschillen die draadkleuren. Gebruik een multimeter en je komt er achter wat het is. Wellicht moet je een constante plus zelf nog aanleggen..

sebasje (0), 18 jaar geleden

Het is inmiddels gelukt, zonder doormeten redt je het inderdaad niet. Kleur op kleur gaat niet zomaar op in ieder geval...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.