Daihatsu Cuore: versnellingsbak niet meer in achteruit te krijgen

Bouwjaar: 1988

als ik de auto in zijn achteruit zet pakt die een voor uit versnelling het gaat hierbij om een 4 bak nou vermoed ik dat het gedeelte naar de schakelstangen is maar dat weet ik niet zeker hoe kom ik daar zeker achter en hoe kan ik het vervangen, ik hoorde iets van een borg pen dat die afgebroken kon zijn ik heb geen brug tot mijn beschikking en moet alles op krik en poten doen ik hoop dat het niet in gaat houden dat het hele blok er uit moet maar dat het gewoon te vervangen is zonder te veel slopen

wie kan mij info geven en heeft misschien iets van een handleiding erbij

bij voorbaat dank

vegan60

Geplaatst door vegan60 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Cuore? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

gosse3817 (0) PRO, 18 jaar geleden

Vermoedelijk is de schakelkabel stuk. Doorgeroest onder bij de versnellingsbak, buitenkabel schuift dan mee heen en weer.

vegan60 (0), 18 jaar geleden

heb er naar gekeken en ben er achter gekomen dat het niet de kabel is maar het pennetje dat me schakelmechanisme bedient alleen krijg ik hem er op dit moment niet af om dat ik niet precies weet hoe dat moet maar ben allan blij dat niet de hele bak er uit moet

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.