Daihatsu Terios: Terios slaat af + draait onregelmatig ...

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3i

Hallo iedereen,

Ik heb een Terios aangekocht 1 week geleden. De vorige eigenaar heeft ermee maar 3000 km gereden op 1 jaar, dus die heeft lang stilgestaan. En nu heb ik problemen.
Als ik die start s'morgens dan bibbert heel de motor alsof die niet genoeg benzine krijgt en dan slaat die af, ik moet die 3-4 keer starten vooralleer die start en ik mag geen gas bijgeven want anders slaat die direct af. En als ik gas toch bijgeef dan merk ik dat de lampjes op de dashbord ( van bvb handrem, of lichten als ik die heb aangedaan) feller beginnen te branden. En dat bibberen van de motor dat gaat weg maar na een tijd komt het terug vooral als ik voor de lichten stop. En gisteren viel die stil en ik heb hem terug gestart en de motortoerental die begon vanzelf groter te worden en daarna te verlagen...
Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

michael1234

Geplaatst door michael1234 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Terios? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

primera p11 (0), 14 jaar geleden

Ik vermoed dat er een bobine kapot is, hij loopt op 3 cilinders.
Naar de garage ermee anders gaat je kat ook nog naar de knoppen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Terios of stel zelf een nieuwe vraag.