Daihatsu Charade: vermogenverlies

Bouwjaar: 1994

Ik ben voor mijn werk wanhopig afhankelijk van mijn auto. Voor de 2e maal deze week kreeg ik mijn auto niet op snelheid. De eerste maal kreeg ik de auto niet boven de 70 km per uur, de 2e maal niet boven de 100. Na even gestopt te hebben langs de kant van de weg ben ik weer opnieuw gaan rijden en had dan geen problemen meer. Kan iemand mij vertellen wat er aan de hand zou kunnen zijn met mijn auto.
Alvast heel erg bedankt!

annemieke

Geplaatst door annemieke (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daihatsu Charade? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Maritieme (0), 19 jaar geleden

Hoe is 't met 't verbruik?
Hoe loopt hij stationair, rustig of hortend en stotend?

leo6532 (0), 19 jaar geleden

benzinefilter verstopt ????

Butsman (0), 19 jaar geleden

Is dat geen Toyota Starlet motor?

annemieke (0), 19 jaar geleden

Hallo, dank je wel allemaal voor het meedenken! De garage dacht eerst ook dat het aan de benzinefilter lag, maar de auto bleek geen benzinefilter te hebben, de slang is toen doorgelucht. Het probleem was dat nadat ik een aantal kilometers met de auto gereden had de remblokjes uit gingen zetten en de remklauw bleef hangen. Het was dus geen vermogenverlies, ik werd slechts afgeremd. Gelukkig is alles weer verholpen en blijft het zo....

groetjes,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Charade of stel zelf een nieuwe vraag.