Dodge 0: Alarm signalisatie met olielampje.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,5 td

Zodra contact aangezet word van mijn Dodge ram van 2,5, td licht het alarmsignalisatie woordje op en blijft het olielampje branden. Bij controle blijkt er genoeg olie aanwezig te zijn volgens de peilstok. Eerst kon ik de wagen nog starten maar na 2 a 3 seconden sloeg deze weer af. Nu doet hij niets meer !!!!!!!!!!!!!!!!
Wat kan dit zijn ?
Mvg Hein

'S middags oude olie ( 15w40 ) vervangen door 10w30 en accupolen losgemaakt en daarna weer vastgemaakt. Alarm is weg en auto start en rijd als voorheen.

Probleem opgelost ?

Probleem ligt waarschijnlijk aan de sleutel maar daar is de garage nog niet helemaal uit. Kan ook de sleutellezer/herkenner zijn of als dat het niet is iets anders ? ))))

Hein4255

Geplaatst door Hein4255 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

rob010 (0), 17 jaar geleden

Ik heb dat ook weleens gehad,toen was er iets met die sleutel aan de hand,heb hem een keer laten uitlezen en weer laten progammeren en nooit meer gehad

br0ns (0) PRO, 17 jaar geleden

Advies toch even de sleutels te laten na kijken en te laten uitlezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.