Dodge 0: dodge ram kloppend lawaai

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 5200

Hallo

sinds kort hoor ik bij het starten van mijn ram een kloppend geluid afkomstig van de automatische transmissie denk ik. Als hij in neutraal staat hoor ik het niet meer, alleen als ik rijdt. Soms wel en soms niet. Ik heb ook al gehad dat hij in D staat en niet reageert als ik gas geef en dan plots weer wel Dit is nog maar 2 keer gebeurd.

Vraagje : heeft mijn wagen een distributieriem? mijn wagen heeft 177 000 miles

mvg sven

melisa02

Geplaatst door melisa02 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Martin Akema (0), 17 jaar geleden

Ik wil je niet bang praten maar dat heb ik ook gehad met een '96 ram pickup. Het negeren van het geluid resulteerde in een 3500 euro kostende bakrevisie!! (Deze ram was wel 3 inch verhoogd met 35 inch bfg's eronder!) Schijnen zwakke bakken te wezen, oud model met vernieuwde onderdelen.

Succes

mekotech (0), 17 jaar geleden

klinkt alsof je olie te dik/te oud is geworden en geen correct signaal meer kan doorgeven aan de poorten van je schakel automaat. (alle 'dopes' verloren, of enkele van de eigenschappen van deze olie)

vervang de olie en VOORAL de oliefilter, en eventueel de groffilter in het schakelhuis (als deze verstopt zit knapt de behuizing van deze minifilter en komt al je (rest)troep in je poorten terecht en geeft geen correcte signalen meer door aan de volgende schakeling. (deze wordt meestal gegeven door oliedruk in eenvolgende poorten. let wel op dat je excact weet waar je rvs kogeltjes terug moeten anders heb je helemaal geen voortgang meer)

ik hoor het wel of dit je vraag was..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.