Dodge Ram Van: automaat

Bouwjaar: 1995, Brandstof: LPG, Motorcode: ?

hallo allemaal ik heb een probleem dat hij niet over schakeld naar zijn 4 soms doet hij dat wel en op de snelweg schakeld hij in eens terug naar zijn 3 en dan schakeld hij niet meer door naar zijn 4 oliepijl is goed dus ik kom hier even niet uit wie weet waar ik moet zoeken gr harrie

harrie meyer

Geplaatst door harrie meyer (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jvr (0), 14 jaar geleden

Harrie,

Vaak kunnen transmissie problemen opgelost worden door de olie en het filter te vervangen. Er kan nog wel voldoende olie inzitten, maar als deze niet goed meer is (niet helder rood, verbrand ruikt) en het filter laat niet goed meer door kan de bak daar op reageren.

Gebruik altijd ATF+3 of ATF+4 olie van Mopar! Zie ook: http://www.allpar.com/fix/trans.html

Nog een optie is hem te laten uitlezen door de garage of dealer, dan zie ze meteen welke storingen er zijn (geweest). Dan kun je veel gerichter storing zoeken / oplossen.

Gr,
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.