Dodge Ram Van: Nieuwe cilinderkoppen

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5,9

Op deze motor zijn nieuwe cilinderkoppen geplaatst, koud zijnde draait deze motor goed maar naarmate deze opwarmt begint deze te ploffen in de uitlaat,volgens mij lijkt het dat de kleppen te vast staan en met warmer worden beginnen te lekken,koud zijnde heeft iedere cilinder ong.8kg einddruk,dit is misschien een domme vraag maar moeten deze kleppen gesteld worden of zijn deze hydraulisch ?ik stel deze vraag omdat ik zelf niet aan deze motor gesleuteld heb en met wat goede raad een vriend wil verder helpen want het kostenplaatje loop langzaam maar zeker serieus op!

Roger10

Geplaatst door Roger10 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 14 jaar geleden

360 cubic inch ram van, waarschijnlijk zit er iets niet helemaal fris met de egr regeling, laat eerst de auto fatsoenlijk op benzine lopen, dus ontsteking goed, en co mengsel okay. Check of alle egr vacuum goed zit. check ook of de katalysator niet dicht zit, de oude koppen hebben misschien wegens geen compressie een hoop onverbrande brandstof door de uitlaatkleppen heengedrukt, waardoor de kat misschien dichtzit.

controleer ook de kabls en de bougies (doorslaan, afstand van de electrode.)

gr

Peco Power

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.