Dodge Ram van: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996

Sinds gisteren is spontaan (na het inbouwen van mijn autoradio) mijn centrale deurvergrendeling ermee uitgescheden. Ik heb alle zekeringen nagekeken, maar nergens lag er eentje uit (voor zover ik heb gezien)

Iemand enig idee waar ik zou moeten gaan zoeken, want ik heb geen idee hoe het bij mijn auto geregeld is, of er ergens een systeemkastje is ofzo .. dus alle tips zijn welkom !!

Jefta

Geplaatst door Jefta (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Audifreak763 (0) PRO, 19 jaar geleden

Kijk een bij topic 26543. Daar heeft een neef van je hetzelfde probleem met een Chrysler.

Maritieme (0), 19 jaar geleden

Er zijn twee zekeringkastjes, 1 onder de motorkap (ddar zit de zekering voor de CV (40A!!) en 1 onder 't dashboard bij de bestuurder (daar zit die van de Radio). Kan ook toeval zijn, maar ik zou je aansluitingen van de radio nalopen en dan speciaal de massa.

Jefta (0), 19 jaar geleden

Ik heb beide kasten al nagekeken .. maar geen van de zekeringen lagen eruit ..

Maar over de massa van de radio, toen ik hem ging aansluiten, was mijn grootste probleem dat er géén (!!!!!) massa was, en ik er ergens een vandaan heb moeten halen (de oude radio haalde hem van de antenne vandaan)

Weet je welke kleur de massa zou moeten hebben ?? Want misschien is daar het probleem wel mee terug te vinden .. ik heb alle draden doorgemeten, maar GEEN massa !

Maritieme (0), 19 jaar geleden

Nou dacht ik dat de massa zwart was. Maar ik denk niet dat ''t aan de radio ligt. Heb je die massa van de antenne gebruikt? Zo nee waar heb je 'm dan vandaan gehaald?

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

radio loshalen en kijken of het probleem over is. Massa zelf ergens van het chassis halen.

Jefta (0), 19 jaar geleden

Heb inderdaad de massa van het chassis gehaald ..
Bleek na het doormeten van mijn zekeringen toch een hoofd zekering geweest te zijn .. maar wat de oorzaak van het doorbranden is geweest ?????

Bedankt voor de reactie's

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

misschien foutje tijdens het aansluiten (+ tegen massa ?)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.