Dodge RAM 1500: deurvergrendeling

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 5700, Vermogen (kw): 295

Mijn dodge ram 1500 weigert de deuren te ontgrendelen. Met de hand tussen deurklink gaat niet , met beide sleutels gaat ook niet, vast doen ook niet. Ik behelp mij momenteel met de mechanische sleutel. Geen zekering kapot.
Garage heeft er al eens naar gekeken en module vervangen zonder succes.
Het is plots defect gegaan, stapte thuis in macheerde nog, stopte aan Delhaize 2km verder en ging niet meer vast of los, enkel met sleutel.
Heeft iemand hier ervaring mee?

rustiek

Geplaatst door rustiek (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge RAM 1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jvr (0), 7 jaar geleden

Werken de elektrische schakelaars op de deuren ook niet meer? Mogelijk worden de cv-motoren niet meer aangestuurd door de BCM (wellicht een losse connector?) Wordt het alarm nog wel ingeschakeld bij het op slot doen met de afstandsbediening (gaan dan de knipperlichten ook mee aan)?

rustiek (0), 7 jaar geleden

Schakelaars op deuren werken ook niet. Wel gaan de knipperlichten even mee aan, dit zowel via deur als via sleutel. Enkel de deuren gaan niet vast.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge RAM 1500 of stel zelf een nieuwe vraag.