Dodge RAM 1500 PICK UP: Radio met navigatie inbouwen

Hallo iedereen. Ik zou een radio met navigatie in mijn Dodge Ram anno 1999 willen inbouwen. Kan er mij iemand helpen bij het vinden van de snelheidsmeter draad die ik nodig heb voor mijn radio ?
Dank bij voorbaat

Deep Purple

Geplaatst door Deep Purple , lid sinds 4 jaar geleden

4 Reacties

eddyarc, 4 jaar geleden

MMU middelste 32-polige witte stekker positie 27 wit/oranje,of originele gever bovenop achteras, 2-polige stekker rood/zwartof grijze radio stekker positie 4 wit/oranje

jvr, 4 jaar geleden

Bij Chrysler en Jeep is dat de PCI-draad (geel/paars). Bij een 22-polige stekker is dat pin 14. Vermoedelijk ook zo bij Dodge. Hier staat een spanning op van ongeveer 7,5 volt (ongeveer halve laadspanning), maar dat is een digitaal signaal en mag niet met de plus of min verbonden worden. Deze draad loopt door de hele auto en wordt gebruikt voor verschillende zaken, waar onder de snelheids-puls. Op een originele Chrysler (navigatie) radio kan de draad zo aangesloten worden (bijvoorbeeld de RB3).

jvr, 3 jaar geleden

Is het gelukt met de navigatie inbouwen? Je emailadres is vermoedelijk onjuist omdat ik hem weer terug kreeg, vandaar dit bericht.

Siem Bijman PRO, 3 jaar geleden

Is het gelukt met de navigatie inbouwen? Je emailadres is vermoedelijk onjuist omdat ik hem weer terug kreeg, vandaar dit bericht.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge RAM 1500 of stel zelf een nieuwe vraag.