Dodge Caliber: Distributie riem of nokkenas sensor?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 CRD

Beste vakmannen goedendag,

Begin Januari ik heb distr.riem van Dodge Caliber 2.0l CRD b.j. 2007 met motorcode BYL vervangen, motor is gewoon Volkswagen/Audi Alle onderdelen bij dealer besteld en en kreeg ik in VW/Audi dozen, het ging goed tot begin Februari het motorcontrolelampje ging branden en motor had bijna geen vermogen de eigenaar heeft de auto naar dealer gebracht en daar hebben ze uitgelezen en gaaf krukas sensor foutmelding, ze hebben naar distr.riem gekeken en volgens hun KRUKAS een tandje versprongen (ik geloof niet maar goed) ze hebben het optijd gezet en kosten daarvanXXX euro.
en dat was geregeld na twee dagen had de auto weer dezlfde probleem deze keer zegt dealer dat nokkenas sensor kapot gegaan door vorige keer krukas een tand versprongen was, en kosten hiervan YYY,-euro????????


Het noemen van bedragen levert geen bijdrage aan de oplossing van de vraag.

khaled

Geplaatst door khaled (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Caliber? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

br0ns (0) PRO, 14 jaar geleden

Wat is de foutcode dan ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Caliber of stel zelf een nieuwe vraag.