Dodge Caliber : Dodge Caliber en LPG?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Beste mensen,

wie kan mij ervaringen vertellen met de Caliber en LPG? Ik zit erover te denken om een gastank in te laten bouwen gezien de vreselijke benzineprijzen. Een erkende garage zou een BRC G3 installatie kunnen inbouwen. Tevens zal er een JLM t.u.v gekeurde smeersysteem worden gemonteerd ter bescherming van de kleppen.

Wie o wie heeft positieve of negatieve ervaringen met LPG en de Caliber of wie slaat aan op het merk BRC? Ik hoor het graag!

bengreve

Geplaatst door bengreve (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Caliber? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

br0ns (0) PRO, 12 jaar geleden

Deze motor kan niet op gas, en is ook niet aan te raden. Wij hebben één klant gehad die een beetje eigenwijs was en toch gedaan heeft maar die heeft daar later veel spijt van gehad want die motor kan daar gewoon niet tegen. (motor begon bij geluiden te maken)

Dit was een systeem zonder klep smering.

Greetz br0ns

http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...

bengreve (0), 12 jaar geleden

Klopt. Inmiddels al van twee Dodge garages te horen gekregen dat het niet aan te raden is. De kleppen zouden het niet aankunnen. Amerika is ook niet echt een land waar ze lpg kennen dus waarom zouden ze hun auto's daarop voorbereiden. Bedankt voor de reactie.

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

wij hebben meerdere Calibers met LPG in onderhoud, met het valve lube systeem, werkt goed, toch hebben alle auto's al een kop revisie gehad bij 80.000 Km

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Caliber of stel zelf een nieuwe vraag.