Dodge Caliber : instrumenten teller klokken verlichting werkt niet de rest wel

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo hierbij mijn probleem. ik rijd Dodge Caliber maar nu dient het volgende probleem zich aan.als ik in de avond de verlichting aan doe dan doet alles het behalve de verlichting in het instrumenten paneel niet. daar mee bedoel ik de verlichting rondom de tellers dus tijdens het rijden kan ik niet eens zien hoe hard ik rij of iets dergelijks.

heb alle zekeringen nagekeken en die zijn goed heb ook al de verlichting/dimmer/knipperlicht schakelaar vernieuwd maar daar ligt het probleem ook niet.

henk 1967

Geplaatst door henk 1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Caliber? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

dan heb je waarschijnlijk te maken met een storing in het instrumentenpaneel zelf, tenzij natuurlijk alle lampjes kapot zijn maar dat lijkt me sterk.

henk 1967 (0), 11 jaar geleden

Hallo met Henk.dan zou ik dus het instrumentenpaneel los moeten halen en gaan kijken of daar de storing zit.maar hoe haal ik het paneel eraf dan.en gisteren deed de teller verlichting het wel weer en daarna niet meer.

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

zit er een externe dimmer voor de dashboardverlichting op toevallig?
Als die in de laagste stand staat, of defect is branden er ook geen lampjes

henk 1967 (0), 11 jaar geleden

Hallo profundo.wat bedoeld u met externe dimmer?bedoeld u de linker richting aanwijzer waar de dimmer bij op zit en als ik er aan draai dan gaat inderdaad de verlichting minder schijnen maar die staat in de hoogste stand en ik heb al een nieuwe tweedehands er op gezet maar die doet het zelfde.en af en toe doet de verlichting het wel en dan weer niet.

henk 1967 (0), 11 jaar geleden

en het gekke is de lampjes rondom mijn kachel airco doet het ook niet en heb dan ook het idee dat de airco het ook niet doet

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

ben je al wijzer geworden??

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Caliber of stel zelf een nieuwe vraag.