Dodge Caliber : verlichting teller platen doen het soms wel en soms niet

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo hierbij mijn probleem. ik rijd Dodge Caliber maar nu dient het volgende probleem zich aan.
als ik in de avond de verlichting aan doe dan doet alles het behalve de verlichting in het instrumenten paneel niet. en soms springt het verlichting`s paneel vanzelf wel aan
daar mee bedoel ik de verlichting rondom de tellers dus tijdens het rijden kan ik niet eens zien hoe hard ik rij of iets dergelijks.

heb alle zekeringen nagekeken en die zijn goed heb ook al de verlichting/dimmer/knipperlicht schakelaar vernieuwd maar daar ligt het probleem ook niet.

henk 1967

Geplaatst door henk 1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Caliber? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Highway (120) PRO, 11 jaar geleden

Als dat gebeurt voel eens aan de massakabel van de accu. Ik dacht dat ik soort gelijk iets heb gehad en daar was de massa kabel van de accu niet goed brande bijna mijn vingers.

henk 1967 (0), 11 jaar geleden

Hallo met Henk.ben een beetje een lake op dat gebied maar is de massa kabel de + en de - op de accu of is het dat dunne draadje wat vast gemaakt zit aan de polen op de accu.

Highway (120) PRO, 11 jaar geleden

op de accu staat meestal een + en een -. De + heeft ook meestal een dikke rode kabel en de - een dunnere zwarte kabel. Aan de zwarte - kabel gaat er een met een klein boutje naar de voorkant en een andere naar de versnellingsbak of motor.

Als het probleem daar zit moet je gewwon je vingers op de kabels leggen als je ze verbrand heb je de dader.

henk 1967 (0), 11 jaar geleden

Heb gekeken naar de zwarte draad op de - maar deze wordt jammer genoeg niet heet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Caliber of stel zelf een nieuwe vraag.