Dodge Caliber : Knipperende lamp van de alarm tijdens rijden

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Hallo,
ik heb een probleem met mijn Dodge Caliber 2.0 L diesel bj 2008 140 PK en weet niet of iemand onder jullie dat al eens gehad heeft want ik weet niet meer waar te zoeken want alles is in normale toestand...Het gaat over de lampje van de alarm op de kilometer teller -de hoogste in de cirkel rondom de teller sta,die af en toe(en soms helemaal niet) begint knipperen zonder een vaste interval.Heb van alles geprobeerd maar weet geen rad niet meer.Er is geen gevolg op rijgedrag of dergelijke alleen die lampje zelf die begint vervelend te doen door knipperen en indien auto wordt vergrendelt die knippert zoals moet 16tal keren en dan langzaam met een lage interval.
Indien een raad heeft alles is welkom.

Mvg Ado

Ado

Geplaatst door Ado (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Caliber? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Arban (0), 11 jaar geleden

Heb je al geprobeerd de - van de accu los ,minuut wachten en dan gewoon weer op de accu
(reset)
groeten arban
Had graag willen weten hoe zon vacuumblok er uit ziet.

Ado (0), 11 jaar geleden

Arban,
Eerlijk gezegd heb ik dat nog niet geprobeerd en zal dat straks proberen en wat betreft de vacuüm blok-->
de vacuum blok zit juist voor de luchtfilter onder de motorkap en jij kan hem niet missen,,open de motorkap,en als jij kijk naar de luchtfilter die vacuümblok sta juist ervoor verticaal tussen filter en radiateur en uit hem bij Dodge Caliber vertrekken 7 tal redelijk dunne vacuüm leidingen en allemaal in verschillende kleur,dus kan gewoon niet missen.
Om hem te demonteren heb jij 4 inbus boutjes aan de frame die jij moet los draaien ,twee stekkers ontkoppelen(een van elektronica en de andere grote stekker met twee bevestiging klemmetjes bevestigd) en gewoon vervangen door een andere en dan terug monteren...
Daarvoor wat jij kan ook doen zonder te demonteren kan jij alleen stekkers ontkoppelen en aan een andere kopellen,dan ergens in de buurt met bv. colsombandje bevestigen en testen dan,he

Mvg Ado

Arban (0), 11 jaar geleden

Ado,hartelijk dank voor de info ga gelijk achter zon blok aan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Caliber of stel zelf een nieuwe vraag.