Dodge 0: Dodge mini ram van, automatische transmissie vernieuwen- hellupp

Bouwjaar: 1992, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.5

Hallo allemaal,

Ik heb een aantal weken geleden een dodge mini ramvan aangeschaft. Helaas niet veel plezier van gehad want inmiddels is de auomatische transmissie naar zijn grootje. Ik heb nog wel een complete transmissie van een donorauto liggen, maar ik heb niet de kennis om die te beoordelen op kwaliteit.

Ik had graag advies van jullie wie ik het best kan benaderen om de volgende dingen te laten uitvoeren (omdat ik ook in de haynes manual het advies kreeg om dit avontuur niet zelf aan te gaan).:

- mijn auto moet naar een garage vervoerd worden, wie levert deze dienst voor een faire prijs?
- De automaat moet uitgebouwd worden, en vervolgens moet die automaat die ik heb gechecked worden of die nog zou voldoen. Evt. moet de huidige of die reserve automaat gereviseerd worden. (evt. met inruil van 1 van de 2)
- De goeie automaat moet er vervolgens weer in, zodat ik weer kan rijden met mijn wagentje.

Bij wie kan ik het beste terecht? Aan welke bedragen moet ik ongeveer denken? Of is het zelfs verstandiger om de handoek maar in de ring te gooien? De rest van de auto is nog in prima staat voor zijn ouderdom...

Rietveld in Woerden zit vlakbij mijn huis. Heeft iemand ervaring met dit bedrijf?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

René

teubster

Geplaatst door teubster (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mekotech (0), 17 jaar geleden

vertel wat je automaat wel en niet doet. dan kan ik/ kunnen er mensen hun ervaring(en) met je delen.
als hij het eerst wel heeft gedaan, vertel in chronologische volgorde wat de automaat gedaan heeft zodat jij nu met een probleem zit. dan is misschien een diagnose mogelijk zonder dat het blok ooit gezien is door een computer met een zeer dure meganicien daar aan gekoppeld.

ik kan je misschien helpen met je minivan. (tips geven.)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.