Dodge 0: Dodge Ramvan 1997 houdt in boven de 3500 toeren... en is niet sn

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5TD

De distributie is een jaar geleden vervangen, ik denk dat ik sinds die tijd 15000 km heb gereden. Sinds een tijd ( en zo nu en dan, dat is eigenlijk het rare ) lijkt het wel of de motor afslaat zodra je boven de 3500 toeren komt. Het lijkt erop dat de brandstof stokt ofzo...? Het gebeurt dan in iedere versnelling en als je dan willens en wetens door blijft gassen, dan blijft ie 'haperen' tot je een ons weegt.
Het is best wel storend als je even doortrekt bij een stoplicht, een bokkende auto...
Verder ( ook raar ) komt ie soms niet boven de honderd uit ( erg leuk als je een berg opwilt rijden... ). Als je je gas loslaat en vervolgens weer intrapt lukt het de ene keer wel weer een beetje snelheid te krijgen, de andere keer niet.
Er zit geen patroon in, ik heb diverse connectors nagekeken, schoongemaakt... geen resultaat !

Uhm... HELP (!)


Danny

danny1939

Geplaatst door danny1939 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

danny1939 (0), 17 jaar geleden

gevonden... turbo inlaat slang zuigt vacuum wanneer slang warm is geworden... Vervangen voor metalen 'slangen' ( pijp )... problem gone !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.