Dodge Ram Van 2003: Koppeling stellen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: B, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 108

De auto ontkoppeld maar net aan.
De koppeling moet helemaal tot het eind hard indrukt worden. Vooral in achteruit zetten is een probleem. De koppeling laten schrikken (hard en snel indrukken is dan de oplossing om de auto met geweld in achteruit te krijgen. Ik heb gekeken naar een kabel maar kan niets vinden wat beweegt wanneer ik de koppeling intrap. geen idee of dit op een of andere wijze te stellen is. Ik denk dat 2 mm al voldoende zal zijn. Wellicht kan ik ergens een ring tussen plaatsen of zo..... wie heeft hiervoor een oplossing?

Brew28

Geplaatst door Brew28 , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Monteur Senior, 1 jaar geleden

ik denk niet dat jij een kabel hebt maar een hydraulisch bediende koppeling, je zou kunnen proberen er nieuwe remvloeistof in te doen als het dan weer goed werkt heb je geluk anders valt er niets af te stellen en is je koppeling versleten

    Zoiets vermoedde ik al. Maar kan nieuwe remvloeistof helpen? Want het reservoir blijft en zit mooi op peil.... - Brew28, 1 jaar geleden

Brew28, 1 jaar geleden

Monteur Senior, 1 jaar geleden

nieuwe vloeistof kan weleens helpen zeker door het goed te ontluchten, dit zou ik als eerste doen voordat ik de bak eraf zou halen.

Monteur Senior, 1 jaar geleden

wel het reservoir van je koppeling uiteraard,het kan zijn dat dit hetzelfde reservoir als van je remmen maar dat is niet altijd zeker,dus even goed kijken of je twee potjes of een hebt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.