Dodge Grand Caravan 1991: mistrachterlicht

Bouwjaar: 1991

Ik heb een amerikaanse uitvoering van een dodge grand caravan. Volgens mij zit er geen mistachterlicht op, of ik zie het niet.
Weet iemand of er op deze versies een mistachterlicht zit?

w.hanssen

Geplaatst door w.hanssen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Grand Caravan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

zit er een functie op lichtschakelaar dat als je deze uittrekt in de meest rechtse stand ?zou er een lichtje moeten gaan branden !

w.hanssen (0), 18 jaar geleden

Ik kan geen lichtschakelaar uittrekken. Het zijn gewoon druktoetsen. Ik denk dat ik een apart mistachterlicht zal moeten monteren. Merkwaardig dat bij geen enkele keuring hierop is geattendeerd, zelfs niet toen ik in de steekproef viel.

yvo12382 (0) PRO, 18 jaar geleden

hoeft geen mist achterlicht te hebben voor 1997

br0ns (0) PRO, 18 jaar geleden

Aangezien het een Import auto (Dodge Carvan nog niet leverbaar in nederland) gaat en het niet nodig is america een mist achterlicht zal er op deze auto geen mistachterlicht zitten. Dus zal je er zelf 1 moeten monteren

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Grand Caravan of stel zelf een nieuwe vraag.