Dodge Dodge ram 5.9 V8: Problemen met de verwarming in de wagen

Bouwjaar: 1997

Hallo
Sinds vorige week heb ik weinig of geen verwarming meer in mijn dodge ram 5.9 V8 Bj 1997 laramie slt, Er komt steeds lauwe lucht uit mijn blazers, de luchttoevoer is reeds gecontroleerd de kleppen binnenin gaan open.
De gas installateur heeft vandaag een kijkje genomen zonder resultaad. De installatie zit erin vanaf April dit jaar en ik heb nog geen problemen gehad.
Bestaat er zoiets voor een verwarming te doorspoelen, ze zit misschien verstopt?
Ik vindt het ook raar dat ik nog maar 2 weken problemen heb, sinds het koud weer is, heb ik soms lauw, soms koud en soms iets warmere lucht en dit terwijl mijn knop op het warmste staat.
Binnenin de wagen lijkt alles normaal, alle wijzers normaal

Wat kan er mis zijn?

Sven11220

Geplaatst door Sven11220 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge RAM 1500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

JAN/DODGE (0) PRO, 18 jaar geleden

Sven
In het systeem zit zit nog lucht,die zich ophoopt bij de kachel.
zit de gasklok aan de rechterkant op de hoogte van de kachel,dan de wagen met zijn neus omhoog brengen,zodat de kachel iets lager is dan de gasklok,warm draaien met de kachel open,bovenste slang(darm)v/d kachel losdraaien tot er alleen vloeistof uit komt dan natuurlijk weer dichtdraaien
overlooptank weer op peil brengen.
gr Jan

Frank3137 (0) PRO, 18 jaar geleden

worden beide kachelslangen wel echt warm of blijven deze lauw ?

Sven11220 (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat je bedoeld de radiator slangen? Of ben ik mis, 1 slang van de 2 wordt warm de andere andere lauw. Er is voldoende antivries in de radiator. De kachel bedoel je daarmee de radiator of de kachel binnenin de wagen? Alvast bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge RAM 1500 of stel zelf een nieuwe vraag.