Dodge dodge ramvan 2.5 td: raar geluid uit motorblok

Bouwjaar: 1997

Ik heb nadat de distributieketting weer was gebroken alles weer vernieuwd. Nu komt er een geluid uit de motor wat lijkt op een oude boot hij staat voor je gehoor te stampen dit voel je ook in de luchtslangen naar de turbo. Ik heb zelfs de kleppen laten kontroleren maar die waren gewoon goed.Volgens mij werkt de turbo ook want je kan er gewoon mee rijden. Nu moet ik wel zeggen dat het oliedruklampje gaat branden zodra de motor stationair draait. Heeft iemand dit wel eens gehad of van gehoord. Ik hoop dat iemand kan helpen want om hem te laten onderzoeken bij de dealer gaat wel erg veel geld kosten.

ibohm

Geplaatst door ibohm (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

VINK (0) PRO, 18 jaar geleden

IVAR
LIGT ER GEEN KLEPSTOTER NAAST OF KROM?
GR LUIS

ibohm (0), 18 jaar geleden

Nee, ik heb ze allemaal vernieuwd en dubbel gecheckt of ze goed zaten. Hier kan het probleem niet in zitten. In ieder geval bedankt voor de reactie Luis.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.