Dodge RAM VAN 2.4I AUT. HIGHR: start niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: 2,4 L DOHC, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 110

goeiedag deze dodge is door de ANWB gebracht de klant was een boodschap doen toen starte de auto niet meer als je de sleutel op starten zet gaan de ruitenwissers werken sleutel op contact werkt de brandstofpomp en er is met de uitleeskast communicatie met de computer geen foutcodes kan actuators aan sturen maar de controlelamp alarmset blijft branden geen onderbreking in leesspoel van de contactslotring alle sleutels ook geprobeerd werkt de startonderbreker alleen op startmotorcircuit? groeten bertus

bertuslada

Geplaatst door bertuslada (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bertuslada (0) PRO, 6 jaar geleden

nou opgelost bleek ook een massaverbinding bij het kachelhuis te zijn

memos (10) PRO, 6 jaar geleden

Dankje voor de feedback Bertus, maar je zegt óók een massaverbinding bij het kachelhuis. Was er dan een ander probleem met de massa dat hij niet starten wilde?

bertuslada (0) PRO, 6 jaar geleden

nee dat niet ik dacht dat ik ze allemaal gehad had maar er was dus ook een bij het kachelhuis te zijn groet bertus

bertuslada (0) PRO, 6 jaar geleden

het is dus opgelost zie bovenstaande

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.