Dodge 0: Startproblemen Dodge 600

Bouwjaar: 1986, Brandstof: Benzine

Hallo,

Ik kan een Dodge 600 convertible kopen met startproblemen, volgens de huidige eigenaar wil de auto niet starten. De motor draait wel rond en krijgt benzine maar hij slaat niet aan. Nu zijn er volgens opgave recent nieuwe bougie-kabels gezet, een nieuwe computer en een een nieuwe stationair toerental regelaar.

Zou dit probleem een groot probleem zijn of heeft iemand na het lezen van deze sumiere informatie een idee wat het kan zijn. Wij willen de auto namelijk dolgraag kopen omdat daarmee een wens van één van onze vrienden, die ernstig ziek is, in vervulling kan gaan.
In spannende afwachting van reactie's alvast bedankt voor de genomen moeite.

gr. Roy

supervalk

Geplaatst door supervalk (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

Een auto kopen met een onbekend probleem is altijd een risico, maar daar is de prijs ook vaak naar!!
Ik heb het bewuste voertuig ook wel op marktplaats te koop gezien, en kan het volgende adviseren:
Check zelf of er idd geen vonk aanwezig is (even een bougie er uitdraaien en even alle bougie kabels bijlangs) Kijk of er idd een nieuwe ontstekingsmodule/computer is geinstalleerd. (moet er dus nieuw en schoon uitzien). Probeer uit te vinden waar de eigenaar het voertuig heeft laten reparen (voor zover dat gelukt is)
Probeer op een amerikaanse site uit te vinden wat er aan de hand kan zijn (krukas positie sensor oid)
Probeer uit tevinden wanneer de problemen begonnen zijn.
nog even een tip! kijk eens even op marktplaats naar een chrysler le baron cabrio, voor iets meer dan deze 600 heb je een rijdende cabrio met nieuwe apk.

suc6
Peco

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge 0 of stel zelf een nieuwe vraag.