Dodge dodge: transmissie bak bijvullen

Bouwjaar: 2000

Hallo beste lezer(s), ik heb een dodge 2.5td en wil wat toevoegen aan de transmissie vloeistof(versnellingsbak) maar krijg geen informatie bij de chrysler garage (uiteraard doen zij het tegen betaling met enige tegenzin), manuals kan ik niet vinden op het net.
Kan iemand mij vertellen waar de bijvuldop zich bevindt en of daar een speciaal gereedschap voor nodig is om deze dop te verwijderen, alvast bedankt.
Ps tis wel een top car (helemaal als ie is getuned).

Friso3420

Geplaatst door Friso3420 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hallo,

waarom wil je wat gaan toevoegen...!

( getuned ) dit gaat je niet goed met deze transmissi ( word veel te heet ) daar heb je weinig plezier van deze bakken zijn niet zo best ( veel te licht ) ze gaan nog al eens stuk ( echt een kwaal van deze auto ) ook bij de chrysler )


paul,

Friso3420 (0), 19 jaar geleden

Paul,
toevoegen van xeramic zodat er minder wrijving en dus warmte ontstaat. Ik ben net terug van een doe het zelf garage en bijvuldopje(rubber) zit aan de zijkant van de bak. Eenvoudig met de hand te verwjderen en te plaatsen.
Die bak is inderdaad niet het beste onderdeel van de auto.



P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

friso

gloof je dit..?

dat wondermiddel..( nog duur ook ) doet helemaal niks vergeet niet dat de olie van deze tijd helemaal niet om toevoegingen vragen ( zit er al in ) denk maar eens aan ( longlife ) zeker nooit wat toevoegen aan automaatbakken... zeer riskant wat je doet. en terug draaien kun je het niet meer..


paul,

Friso3420 (0), 19 jaar geleden

We zullen zien, in ieder geval heb ik minder triling gevoeld aan de versnellingspook, ik ben benieuwd hoe je aan de kennis komt dat het niets zou uitmaken. Goedkoop is het in ieder geval niet nee. Verschil met alle andere toevoegingen is dat het een keramisch materiaal bevat en niet teflon. Jan Lammers is in zee gegaan met deze firma, de tijd zal leren of hij dat uit financiele motieven heeft gedaan of toch een technisch voordeel denkt te verkrijgen.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,

laat je toch niks wijsmaken door fabrikanten die een leuk flesje op de markt brengen met een toverspreuk er op..! dat het allemaal zo goed is vaak in het buitenland zgn, getest of afkomstig uit de luchtvaart.? ( dikke onzin ) en jan lammers doet wel even mee als bekent persoon ( doet hij ook niet voor niks krijgt er echt wel geld voor ) zo komt het een beetje gloofwaardig over en mensen trappen er nog in ook..! het is een tussen de oren kwestie.! in alle olie die er op dit moment op de markt zijn daar zit precies in wat een motor ( longlife ) of bak om vraagt en om er nu nog zo'n duur flesje bij te doen heeft dus totaal geen zin ( ja alleen voor de fabrikant ) die vaart er wel bij.bij deze mensen die daar gevoelig voor zijn.

een klein vergelijk..

zou een auto schoner worden met een liter shampo of zou deze ook net zo schoon worden als met een 1/4 liter..? shampo.

ik bedoel hier mee gooi je er nog een extra toevoeging bij. de werking ( smering ) word hier niks anders van.




paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.